Fyllda champinjonhattar

Serverar: 1 portioner

Fyllda champinjonhattar. En spännande rätt att äta till lunch eller med kokt ris till middag.

Ingredienser

  • 4 - 6 stora champinjoner , ca 200 g
  • 1 msk finhackad gul lök
  • 20 g mager grönmögelost
  • 2 msk Kesella
  • Tillbehör
  • 2 tomater
  • örtkryddor
  • Instruktioner

    1. Ugn: 200°
    2. 1. Vrid loss champinjonhatten och hacka foten fint. Hacka löken. 2. Mosa osten med Kesella och blanda i svamp- och lökhack. 3. Fyll massan i hattarna och sätt dem på ett ugnssäkert fat. Gratinera ca 15 minuter mitt i ugnen eller tills osten smält och allt är genomvarmt. Ät med tomater och sallad. Tips! Du kan dela tomaterna i halvor och steka dem samtidigt med svampen i ugnen.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Tinafina 9 januari 2009

    Perfekt också att lägga till på Buffébordet!

    evaullabritt 8 april 2014

    Bra LCHF-tillbehör och gott. Men jag stekte löken och champinionfötterna i stekpanna innan jag blandade ner osten. Jag tycker att löken blir godare så.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben