Fyllda champinjonhattar. En spännande rätt att äta till lunch eller med kokt ris till middag.
Ingredienser
4 - 6 stora champinjoner , ca 200 g
1 msk finhackad gul lök
20 g mager grönmögelost
2 msk Kesella
Tillbehör
2 tomater
örtkryddor
Instruktioner
Ugn: 200°
1. Vrid loss champinjonhatten och hacka foten fint. Hacka löken.
2. Mosa osten med Kesella och blanda i svamp- och lökhack.
3. Fyll massan i hattarna och sätt dem på ett ugnssäkert fat. Gratinera ca 15 minuter mitt i ugnen eller tills osten smält och allt är genomvarmt. Ät med tomater och sallad.
Tips!
Du kan dela tomaterna i halvor och steka dem samtidigt med svampen i ugnen.
Bra LCHF-tillbehör och gott. Men jag stekte löken och champinionfötterna i stekpanna innan jag blandade ner osten. Jag tycker att löken blir godare så.
Perfekt också att lägga till på Buffébordet!
Bra LCHF-tillbehör och gott. Men jag stekte löken och champinionfötterna i stekpanna innan jag blandade ner osten. Jag tycker att löken blir godare så.