Fyllda grillade paprikor

Dukanvänligt.

Ingredienser

  • 4 små röda paprikor
  • ½ gul lök
  • 200 g nötkött
  • 4 soltorkade tomater
  • 75 g fetaost light
  • 1 msk crème fraiche light
  • 1,5 msk pumpafrön
  • 1 vitlöksklyfta
  • Salt
  • Peppar
  • Oregano
  • Timjan
  • Italiensk salladskrydda
  • Instruktioner

    1. Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Hacka lök. Fräs löken med nötkött. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche. Blanda med en vitlöksklyfta samt salt och peppar.
    2. Fyll paprikorna med röran och grilla dem. Det går även bra att grilla dem i ugn om man inte har tillgång till en grill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben