Fyllda lövbiffar

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Jättegoda rullader som vattnas i munnen

Ingredienser

  • 6 lövbiffar
  • 1 creme fraiche tomat och basilika
  • Ost
  • 1 gul paprika
  • 1 zucchini
  • Krydda
  • Till såsen
  • Grädde
  • Creme bonjour vitlök & örter
  • Spiskummin
  • Oregano
  • Instruktioner

    1. Lägg upp lövbiffarna på en skärbräda, krydda dem på båda sidor med italiensk krydda. Lägg ett lager med creme fraiche, sen osten. Skiva och hacka paprikan och zucchinin. Lägg lite av paprikan och zucchinin på lövbiffen. Rulla ihop och knip ihop den med en tandpetare.
    2. När alla är färdigrullade, stek dem på alla sidor så de får en brun och fin färg. Lägg dem sedan i en form och in i ugnen i 20-30 min i 225 grader.
    3. Av skyn görs såsen, blanda i grädde, sen creme bonjour vitlök och örter, ungefär 2,5 matsked. Krydda lite med kryddorna. Smaka av.
    4. Serveras gärna med en vitlöksgratäng och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben