Fyllda lövbiffar

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

Lövbiffar fyllda med lök, paprika och annat gott.

Ingredienser

  • 8 lövbiffar
  • 1 gul paprika
  • 1 gul lök
  • 1 dl crème fraiche
  • Senap
  • Pepparrotsvisp
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla lök och paprika och stek tills det mjuknar. Rör ihop med crème fraiche. Tillsätt salt, peppar, senap och pepparrotsvisp efter smak. Jag brukar ha ca 2 tsk senap och lika mycket pepparrotsvisp.
    2. Krydda lövbiffarna med salt och peppar på en sida och klicka på ca 1 matsked av fyllningen. Stek i varm panna några minuter på varje sida.
    3. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben