Fyllda mini tomater

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Kanon till kött i alla former

Ingredienser

  • 10 st mini tomater
  • 50 gr fetaost
  • 1 dl matlagnings yoghurt
  • 1/2 vitlöksklyfta
  • salt
  • Garnering
  • ca 20 blad färsk basilika
  • 2 st salladslökar
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Dela tomaterna på mitten och gröp ur kärnhusen. Mixa fetaosten och matlagnins yoghurten. Skala och pressa vitlöksklyftan. Smaka av med salt. Fyll tomaterna med ost blandningen. Fin strimla basilikan och salladslöken. Strö över tomaterna. Ta några varv med svartpeppar kvarn över anrättningen före serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Tittack 31 mars 2010

    Låter jättekul. Tänkte dock ändra lite och försöka göra dem så "hela" som möjligt, dvs bara ta av en hatt.. /Markus

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben