Fyllda tomater med feta och oliver

Serverar: 4 portioner

Servera som antipasto eller som tilltugg till ett glas kallt mousserande vin, till exempel Rotari Riserva (art.nr. 7567).

Ingredienser

  • 1 burk 200 g, Zeta Soltorkade Tomater
  • 1 paket 150 g, Zeta Feta
  • 10 Zeta Oliver Kalamata urkärnade
  • 1 msk Zeta Olivolja Classico Extra Vergine
  • Instruktioner

    1. Mosa fetaosten med en gaffel och rör ihop med olivolja och urkärnade och hackade oliver.
    2. Smaka av fetaröran med salt och peppar.
    3. Lägg ut de soltorkade tomaterna med skalsidan neråt på en skärbräda och lägg en klick fetaröra på varje tomat.
    4. Vik ihop och fäst med en tandpetare.
    5. Servera som antipasto eller som tilltugg till ett glas kallt mousserande vin, till exempel Rotari Riserva (art.nr. 7567).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben