Fyllda småfranska "Biobit"

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Lite mer matigt passar till både kaffe/the eller öl.

Ingredienser

  • 4 småfranska
  • Bordsmargarin
  • Fyllning
  • Brödsmulor
  • 1 burk tonfisk, avrunnen
  • 4 msk majonnäs
  • 1 msk citronsaft
  • 2 msk hackad ättiksgurka
  • 2 msk hackad gul lök
  • Dill efter smak
  • 8 skivor bacon om man vill
  • Instruktioner

    Skär av ett lock och gröpa ur varje bröd, bred lite margarin inuti gropen. Blanda brödsmulor, tonfisk, majonnäs, citronsaft, gurka , dill och lök i en skål. Fördela fyllningen i varje brödhalva, lägg på locken, om man vill kan man ta och lägga 2 baconskivor i kors ovanpå. Ugn. 225 grader ca 10 min (locket bränns lätt så man får hålla koll).

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben