hejsan, jag gjort detta recept för ett litet tag sedan, jag gjorde degen och knåddade den ganska länge i bunken, sedan lät jag den jäs till dubbel storlek, men sedan så gnåade jag inget efter det, jag gjorde bara bitar av det, la ut det på plåt och gräddade i 12 min (gjorde ganska stora bitar) tills dom fått gyllen brun färg, men jag tycker det verkar vara som en scones på insidan, lite degiga i konsestens. beror det på att jag inte knådade efter första jäsningen eller är det bara så dom blir? ps jag lät dem jäsa på plåten 10 min också under duk
petrissa10 april 2010
Mmmums, vad goda dom blev! Och mycket enkla och smidiga att göra!
Toppbetyg!! Det här kommer jag att baka fler gånger! Tack för det här receptet! :o)
mammuten8019 augusti 2011
Tack för receptet! Kanongoda blev dom. Och jätteenkelt att göra dom.
Blir definitivt att baka dessa igen :-D
hejsan, jag gjort detta recept för ett litet tag sedan, jag gjorde degen och knåddade den ganska länge i bunken, sedan lät jag den jäs till dubbel storlek, men sedan så gnåade jag inget efter det, jag gjorde bara bitar av det, la ut det på plåt och gräddade i 12 min (gjorde ganska stora bitar) tills dom fått gyllen brun färg, men jag tycker det verkar vara som en scones på insidan, lite degiga i konsestens. beror det på att jag inte knådade efter första jäsningen eller är det bara så dom blir? ps jag lät dem jäsa på plåten 10 min också under duk
Mmmums, vad goda dom blev! Och mycket enkla och smidiga att göra! Toppbetyg!! Det här kommer jag att baka fler gånger! Tack för det här receptet! :o)
Tack för receptet! Kanongoda blev dom. Och jätteenkelt att göra dom. Blir definitivt att baka dessa igen :-D