Pepparfilè

Serverar: 4 portioner

Ingredienser

  • 4 dl Creme fraiche
  • 600 g Fläskfilé
  • 0.5 dl Grädde
  • 1 tsk Krossad rosépeppar
  • 2 tsk Krossad svartpeppar
  • 1 tsk Krossad torkad grönpeppar
  • 1 tsk Salt
  • 1,5 msk Soja
  • Instruktioner

    1. skär köttet i ca 2 1/2 cm tjocka skivor,platta ut. Stek i smör i stor panna. krydda, ta upp fileérna. 2. Rör i cremefraiche & grädde i stekpannan rör om noga. Låt koka någon minut under omrörning. Tillsätt dom olika pepparsorterna + soja. Lägg fileerna i såsen & koka upp. Ätes med sallad, pain riche, potatisgratäng eller pommes.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    IdaKonig 21 mars 2014

    Jättegod pepparsås, så enkel o bra så de går att göra till vardags utan problem!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben