Pepparfilé

Serverar: 4 portioner

En riktig bra gryta, som kan göras i ordning innan gästerna kommer.

Ingredienser

  • 600 gr fläskfilé
  • 3-4 krm salt
  • 4 krm svartpeppar
  • 4 dl creme fraiche
  • 2 tsk krossad svartpeppar
  • 1 tsk krossad rosépeppar
  • 1 tsk krossad grönpeppar
  • 1 ½ msk kinesisk soja
  • ½ dl matlagningsgrädde
  • Instruktioner

    1. 1. Skär köttet i ca 2 ½ cm tjocka skivor. Stek filéerna i en stor stekpanna. Krydda. Ta upp filéerna och lägg dem på ett fat. 2. Rör i creme fraiche och grädden i stekpannan. Rör om noga. Låt koka i någon minut under omrörning. Tillsätt de olika pepparsorterna och soja. Lägg filéerna i såsen och låt koka upp. 3. Servera med klyftpotatis/pressad potatis och sallad.
    2. Lycka till / Annica.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben