GI- smulpaj

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 35 minuter

Mumsig Gi-paj när gottis suget sätter in. Hoppas det smakar.

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 2 msk sojamjöl
  • 3-4 dl havregryn
  • 50 g mörk choklad 70%
  • 150 g hallon
  • 150 g björnbär
  • Instruktioner

    Sätt på ugnen på 225 grader. Tag en pajform häll i björnbären och hallonen. Hacka chokladen grovt. Tag rumstemp. smör och blanda med havregyn, sojamjöl och sist rör ner chokladen. Fördela allt över bären och grädda i ca.20 minuter. Till 3 dl grädde med en urskrapad vaniljstång i. Alternativ 1 tsk vaniljsocker.

    Liknande recept

    4.7
    20 min
    5-7
    11

    Kommentarer (3)

    Vonnaninni 14 oktober 2009

    Att testa

    peaceaholic 14 juni 2010

    Supergod! Jag gjorde den utan choklad och bytte havregryn mot boveteflingor, och då blev den hyggligt candidavänlig också!

    Sassa_k 7 maj 2011

    God! Men lade i en smula fruktsocker, för mina bär var lite sura. Ett lätt recept med bra resultat.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben