Gills grillade färsbiffar med whisky

Serverar: 4-5 portioner

Snabbt och enkelt. Byta ut till cognac eller öl om du vill det är också gott i färs.

Ingredienser

  • 600 g fläskfärs
  • 2 finhackade lökar
  • 1 ägg
  • 6-8 msk whisky
  • 1 tsk krossad rosepeppar
  • 1 tsk salt
  • 2 nypor vitpeppar
  • 1 knivsudd cayennepeppar
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 tsk grovmalen svarpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienserna väl i en bunke. Forma till biffar och grilla dem tills de är genomgrillade.
    2. Servera biffarna med en god quinoasallad och en bit bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben