Ginger fudge sundae

Serverar: 4 portioner

Skopa upp glassen, häll på den varma fudgesåsen över. Mums!

Ingredienser

  • 1 dl mjölk 3%
  • 1 dl vispgrädde
  • 1 dl farinsocker
  • 1 tsk malen ingefära
  • 1 msk smör
  • 150 g mjölkchoklad
  • 1 dl Non Stop eller M&M
  • 1 dl salta cashewnötter
  • 1 liter mjuk vaniljglass
  • Röda cocktailbär till garnering
  • Instruktioner

    1. Koka mjölk, grädde, farinsocker och ingefära i ca 1 minut. Låt svalna lite. Tillsätt smöret och låt det smälta, och tillsätt sist hackad mjölkchoklad.
    2. Hacka och blanda non stop och cashewnötter. Skopa upp glassen i coupeglas, häll över varm fudgesås och toppa med strössel och cocktailbär.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    bakamonkeyprincess 17 juli 2009

    Ska man inte frysa efter att man kokat ihop allt...?

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben