Vispa äggvitor till hårt skum. Tillsätt lite socker i taget och vispa på nytt till hårt skum. Vänd ner nötter och choklad.
Klipp till ett bakplåtspapper och kläm fast det i en form, 24 cm i diameter, med löstagbar kant. Smöra kanten.
Häll smeten i formen och jämna till den. Grädda i nedre delen av ugnen, 25-30 minuter i 175°. Låt kakan kallna.
Vispa grädden till skum. Bryt chokladen i mindre bitar och smält dem i ett vattenbad. Lyft upp skålen från värmen och tillsätt äggulorna, en i taget, under omrörning. Tillsätt halften av grädden och rör om. Rör ner resten av grädden och krossad Daim.
Häll ner glassmeten över den kalla kakan och täck över. Låt stå i frysen i minst 5 timmar.
Ta fram tårtan 15-20 minuter innan den ska serveras och strö över grovhackad Daim eller Daimkulor. Skala kiwi ocg skär de i skivor. Halvera skivorna och lägg dem runt om kanten.