Semifreddo med daim

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 10 minuter

Gott med färska bär till.

Ingredienser

  • 2 små daim
  • 3 ägg
  • 1 dl florsocker
  • 2 ½ dl vispgrädde
  • Bär till garnering
  • Instruktioner

    Krossa daimen Vispa vitorna till hårt skum. Vispa äggulor o florsocker poröst. Vispa grädden tjock. Blanda försiktigt ner grädde, äggvitor o daimkross i bunken med gulor o florsocker. Häll i en plastbytta på ca 1½ l och sätt på ett lock. Frys minst 3 timmar o låt tina en stund i kylen innan servering. Lägg färska bär runt. Jag har använt björnbär.

    Liknande recept

    4.4
    2 h 30 min
    10-12
    8

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben