Separera gulor från vitor, det är viktigt att skål och visp till vitorna är rena. Vispa vitorna till ett fast skum med 1 msk socker. Vispa gulorna luftiga med 1 msk socker och vispa grädden för sig.
Lägg en marängbotten i formen och krossa den andra. Vänd varsamt ihop äggvisp, grädde, vitorna, den krossade marängen. Ringla ner Nutellan (värm den lite i micron så den blir lite rinnig) så att det blir ränder i smeten. Fyll upp smeten i formen över den hela marängbottnen.
Frys tårtan i minst 4 timmar innan servering, gärna över natten.
Servera med färska jordgubbar till.
Mycket smarrigt! Gjorde detta receptet i helgen! I det receptet jag hade skulle båda marängbottnarna vara hela. Men att krossa den ena lät ju om möjligt, ännu godare! :-D
Mycket smarrigt! Gjorde detta receptet i helgen! I det receptet jag hade skulle båda marängbottnarna vara hela. Men att krossa den ena lät ju om möjligt, ännu godare! :-D