Glödhoppor

Enkelt tunnbröd som du steker i stekpannan. Detta är nästan det enda bröd som min dotter äter, så det bakar vi tillsammans nästan varje vecka. Jag knådar och kavlar och hon steker.

Ingredienser

  • ½ l filmjölk
  • 2 tsk salt
  • 1 ½ tsk bikarbonat
  • 1 1/4 dl ljus sirap
  • 3-4 tsk brödkryddor
  • 14-15 dl rågsikt
  • Instruktioner

    1. Blanda ihop alla ingredienser, knåda väl. Kavla ut en "degklump" tillräckligt stor för din stekpanna.
    2. Kavla den väldigt tunn, tag gärna en kruskavel på slutet, eller nagga den med en gaffel. Stek i stekpannan, inget smör, endast torr panna. Båda sidor.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben