Glögg

Mycket godare än den från systemet. Sätts senast 4-5 veckor före användadet.

Ingredienser

  • 4 l svagdricka
  • 2 påsar hel kardemumma
  • 2 påsar hela kryddnejlikor
  • 100 g jäst
  • 1 pkt russin
  • 2 kg strösocker
  • 4 råa potatisar i skivor
  • Instruktioner

    Allt blandas väl i en hink. Får du inte tag i svagdricka kan du använda ale. Spänn över plastfolie med hål i. Rör om morgon och kväll i en vecka. Låt stå 4-5 veckor. Sila och häll upp på flaskor.

    Liknande recept

    3.3
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Doften av jul eller ?måsten? av jul!?
    När det är som allra mörkast och ruggigast ute kommerjulen med alla...

    Glöggtilltugg
    Då var det dags igen! På söndag är det advent och det är dags för å...

    Festa ut julen!
    Fortfarande råder mörka morgnar då det kan kännas svårt att stiga u...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben