Glögg

Serverar: 4 portioner

Glöggrecept finns det hur många som helst...och är hur gott som helst!

Ingredienser

  • 70 cl torrt, vitt vin
  • 3 dl fläderblomssaft outspädd
  • ½ -1 dl Dansukker Cane Syrup/Rörsocker Sirap
  • 1 dl sultanrussin
  • 2 kanelstänger
  • ½ dl gin
  • 50 g skalad mandel
  • Instruktioner

    1. Blanda vin, saft, sirap, russin och kanel i en gryta och sjud under lock i 5 minuter.
    2. Ta upp kanelstängerna.
    3. Tillsätt gin och mandel. Servera genast.

    Liknande recept

    3.3
    5-6
    4

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Doften av jul eller ?måsten? av jul!?
    När det är som allra mörkast och ruggigast ute kommerjulen med alla...

    Glöggtilltugg
    Då var det dags igen! På söndag är det advent och det är dags för å...

    Festa ut julen!
    Fortfarande råder mörka morgnar då det kan kännas svårt att stiga u...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben