Sött och gott.
De är enkla att tillaga men vispningen tar lite tid.
Ingredienser
2 msk gelatinpulver
1 ½ dl hett vatten
1 ½ dl kallt vatten
1 äggvita
3 dl socker
1 ½ dl florsocker
2 msk potatismjöl
1 msk vaniljsocker
4 dl riven kokos
2 msk kakao
Instruktioner
Lös upp gelatinpulvret i hett vatten, häll på det kalla vattnet. Vispa upp äggvitan i en stor bunke, blanda ner socker, florsocker, potatismjöl och vaniljsocker. Häll på vattnet med gelatin.
Vispa med elvispen på hög hastighet i ca 20 minuter. Lägg ett bakplåtspapper i en långpanna. Blanda kokos och kakao.
Häll hälften av blandningen i långpannan och bred över smeten. Strö över resten av kokosblandningen.
Låt stå i kylen ett par timmar.
Skär små eller stora bitar efter tycke och smak. doppa de vita sidorna i kokosblandningen på papperet.