Glutenfri banankaka

Serverar: 10-12 portioner

En riktigt god glutenfri kaka.

Ingredienser

  • 50 g margarin
  • 2 mosade bananer
  • 1½ dl strösocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 ägg
  • ½ dl gräddfil
  • Ca 2 dl glutenfritt mjöl
  • ½ dl pofiber
  • 1 tsk bakpulver
  • ½ tsk bikarbonat
  • Instruktioner

    1. Smält margarinet.
    2. Vispa ihop ägg, vaniljsocker, strösocker och gräddfil. Blanda ner bananerna. Tillsätt mjölsorterna, bakpulvret och bikarbonaten. Sist det smälta margarinet.
    3. Smörj en avlång bakform och beströ den med pofiber.
    4. Grädda kakan i 175* tills provstickan är torr.

    Liknande recept

    5
    1 h
    10-12
    1
    4.8
    1 h
    10
    6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben