Glutenfri banankaka
Serverar:
10-12 portioner
En riktigt god glutenfri kaka.
Ingredienser
50 g margarin
2 mosade bananer
1½ dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
1 ägg
½ dl gräddfil
Ca 2 dl glutenfritt mjöl
½ dl pofiber
1 tsk bakpulver
½ tsk bikarbonat
Instruktioner
Smält margarinet.
Vispa ihop ägg, vaniljsocker, strösocker och gräddfil. Blanda ner bananerna. Tillsätt mjölsorterna, bakpulvret och bikarbonaten. Sist det smälta margarinet.
Smörj en avlång bakform och beströ den med pofiber.
Grädda kakan i 175* tills provstickan är torr.
Liknande recept
Maries saftiga glutenfria banankaka
1 h 45 min
12
Banankaka
5
1 h
10-12
1
Banankaka
4.8
1
23
Banankaka med choklad
4.7
1
3
Banankaka
4.8
1 h
10
6
Banankaka med choklad och hasselnötter
3.3
1 h
10
2
Rosendahls banankaka
4.4
6
5
Mormors banankaka
4.8
1 h
1
12
Våfflor - laktos och glutenfria
3.3
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!