Glutenfri honungslimpa med russin

Serverar: 1 portioner

Tid: 1 timme

Underbart god och saftig, ett mellanting mellan kaffebröd och matbröd.

Ingredienser

  • 1 dl vatten
  • 1 dl honung
  • 4 ½ dl mjölmix glutenfritt
  • 2 dl ren havre (semper)
  • 1 ½ dl russin
  • 4 tsk bakpulver
  • 2 ½ dl filmjölk
  • Instruktioner

    1. Värm vattnet och smält honungen i det. Blanda mjölmix, havregryn, russin och bakpulver i en bunke. Tillsätt filmjölken och honungsvattnet. Häll smeten i en smord, bröad form på 1 ½ liter. Grädda i 175 C ca 50min.
    2. Stjälp upp limpan på en duk och vira in den att svalna.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben