Glutenfri pajdeg

Serverar: 6 portioner

Enbart pajskalet. Toppenbra deg. Enklast gör man den glutenfria pajdegen med en matberedare.

Ingredienser

  • 3 dl fin glutenfri mjölblandning
  • 1 krm salt
  • 75 g smör
  • 1 dl kesella
  • 2 msk vatten
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225°.
    2. Hacka samman mjöl, salt och smör till en grynig massa. Tillsätt kesella och vatten och arbeta till en slät deg. Tryck ut degen i en form, 24–26 cm i diameter.
    3. Förgrädda ca 10 min, låt svalna och tillsätt valfri fyllning och fortsätt tillagningen enligt det receptet

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (1)

    annikam1 28 januari 2011

    Den bästa pajdegen jag gjort :) verkligen god.

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben