Glutenfri pajdeg

Serverar: 20 portioner

Väldigt god pajdeg! Den bästa jag har provat!! räcker till en normalstor pajform

Ingredienser

  • 4 dl glutenfri mjölmix
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 50g smör
  • 1 ½ dl mjölk
  • Instruktioner

    1. Blanda alla ingredienser till en deg. Tryck ut den i en pajform. Glutenfrideg är kladdig så blöt händerna när du handskas med degen då går det bättre. Förgrädda i ca 10 min 200 grader.
    2. Tillsätt fyllningen du ska ha tex köttfärs osv grädda i ytterligare ca 20 min i 200 grader.
    3. Denna pajdeg blir väldigt god, bästa jag har provat!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (1)

    Sannzo 5 februari 2012

    Välldigt god pajdeg!

    Relaterade Artiklar

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben