Glutenfri saffranskaka

Serverar: 10-12 portioner

Tid: 45 minuter

Passar bra i adventstider.

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 1 3/4 dl socker
  • 1 dl flytande margarin
  • 2 1/4 dl glutenfri mjölmix
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ g saffran, 1 kuvert
  • 1 msk hett vatten
  • Instruktioner

    1. Rör ut saffran med hett vatten. Vispa ägg och socker till luftig smet. Tillsätt saffranslösningen samt det flytande margarinet.
    2. Rör till sist ner glutenfri mix blandat med bakpulvret. Häll ner smeten i smord form bröad med glutenfritt ströbröd eller kokosflingor.
    3. Grädda i 175º ca 35 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben