Glutenfria blåbärsscones

Tid: 20 minuter

nyttiga, goda, glutenfria scones

Ingredienser

  • 1 banan
  • 2 ägg
  • 2 dl mandelmjöl
  • 2 msk kokosmjöl
  • 1 msk krossade linfrön
  • 2 tsk bakpulver
  • 0,5 tsk salt
  • 2 dl frysta blåbär
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 200 grader. Mosa bananen i en skål, kläck i äggen och vispa ihop. Rör ihop resterande torra ingredienser i en separat skål. Rör därefter ner det i skålen med bananblandningen. Rör nu ner de frysta blåbären och vänd om. Dela upp degen i ca 6 lika stora delar. Platta till med en gaffel och ställ in i ugnen i ca 15 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben