Glutenfria Chokladbiskvier
Chokladbiskvier, de är glutenfria!
Goda men både kluriga och lite kladdiga att göra!
Ingredienser
Kaka
200 g malen mandel
3 dl florsocker
2 äggvitor
200 g smör
2 dl florsocker
2 msk kakao
2 äggulor
200 g mörk choklad
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader
- Blanda den malda mandeln med florsockret.
Vispa äggvitorna och blanda ner mandel och florsocker.
- Klicka ut 5 cm stora "kladdar" på bakplåtspapper, grädda i ugnen ca 10-12 minuter. Lägg genast över de på ett galler så de svalnar/torkar.
- Blanda under tiden de gräddas chokladkrämen.
- Rör ut smöret med florsockret och kakaon. rör ner äggulorna och rör om ordentligt, alla smörklumpar måste bort.
- Smält chokladen.
- Bred chokladkrämen på botten av nötbottnarna och doppa eller bred på chokladen på chokladkrämen.
- Ställ i kylen så chokladen stelnar, njut!
- (De går utmärkt att frysa, tina ej i mikron)
Liknande recept
Kommentarer (0)