Glutenfria chokladbollar

Serverar: 25 portioner

Jättegoda chokladbollar från Finax!

Ingredienser

  • 100 g margarin
  • 1 dl socker
  • 2 dl Finax grov glutenfri mjölmix eller Finax mjölmix
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk kallt kaffe
  • 1 dl boveteflingor eller rena havregryn
  • Pärlsocker eller kokos
  • Instruktioner

    Rör matfett och socker poröst. Blanda samman mjölmix, kakao och vaniljsocker. Rör ner det i den pösiga smeten. Tillsätt boveteflingor/rena havregryn och kaffe. Rör om tills allt är väl blandat. Forma smeten till små runda bollar. Rulla dem i pärlsocker eller kokos. Förvara chokladbollarna i kylskåp tills de ska avnjutas.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben