Glutenfria chokladsnitt

Serverar: 30 portioner

Härligt sega snittar, ringlad med lite vit choklad över!

Ingredienser

  • 100 g smör
  • 1 dl socker
  • 2 msk ljus sirap
  • 2 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 dl Semper finmix
  • Garnering
  • 25 g vit choklad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Blanda smöret i bitar, socker, sirap, kakao, vaniljsocker och finmix i en matberedare och kör tills det bildas nästan en deg. Ta upp och arbeta ihop till en deg. Dela degen i tre bitar och rulla bitarna till längder som är ca 35 cm.
    3. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem med handen och tryck till med en gaffel. Grädda strax under mitten i ugnen i ca 15 minuter.
    4. Skär de varma längderna i sneda bitar som är ca 3 cm breda. Ringla över smält vit choklad.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben