Glutenfria citronmuffins

Serverar: 10 portioner

Tid: 20 minuter

Ofta när vi har kalas kommer det en liten tjej som är glutenallergiker, så vi brukar alltid baka minst en glutenfri kaka/muffins/bulle som hon kan äta. Dom här muffinsen tycker jag själv är godast

Ingredienser

  • 100 gram rumsvarmt smör
  • 1 dl florsocker
  • 1 ägg
  • 1/2 - 1 citron, endast det rivna skalet
  • 1 dl potatismjöl
  • 1/2 tsk bakpulver
  • Instruktioner

    Rör ner det rumsvarma smöret med florsockret i en skål. Tillsätt ägget och citronskalet. Blanda potatismjölet med bakpulvret och rör sedan ner i smeten. Klicka ut smeten i små muffinsformar, ställ på en plåt och grädda i 200 grader i ca 10 min

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben