Glutenfria Hallongrottor

Serverar: 25 portioner

Man kan också byta ut det glutenfria mjölet till vanligt vetemjöl. Men då får man nog ta lite mindre.

Ingredienser

  • 300 g smör eller Margarin
  • 1½ dl socker
  • 1 ägg
  • 8 1/4 dl semper Glutenfritt Mjöl
  • 1 ½ tsk bakpulver
  • 2 tsk vaniljsocker
  • Fyllning - Hallonsylt eller valfri sylt
  • Instruktioner

    Rör eller vispa fettet och sockret mjukt. Tillsätt ägget. Blanda i de torra ingredienserna och arbeta samman till en deg. Forma degen till en rulle och skär i 25 delar och lägg i bakformar. Tryck en fördjupning i mitten och lägg i en klick sylt. Grädda i 200*C i ca 15 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben