Glutenfria nötmuffins

Serverar: 10 portioner

Goda!

Ingredienser

  • 1 fp glutenfri muffinsmix, 500 g, Finax
  • 1/2 dl nötter
  • 2 1/4 dl vatten
  • 50 g mörk choklad
  • Garnering
  • 50 g mörk choklad
  • 10 valnötter
  • Instruktioner

    1. Hacka nötterna grovt. Värm vattnet till 50 grader. Blanda mixen med de hackade nötterna. Tillsätt vattnet och blanda enligt förpackningen.
    2. Häll mixen i stora muffinsformar, fyll dem bara till hälften. Lägg på grovt hackad choklad, tryck ned chokladbitarn lite lätt. Grädda enligt förpackningen. Smält chokladen, garnera med den och grovt hackade valnötter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben