Glutenfria Pannkakor

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

Goda, lätta att blanda ihop och steka. Passar till pannkakstårta, creps (stek då bara på ena sidan och nyll dem) och till ärtsoppan.

Ingredienser

  • 3 dl glutenfri fin mjölmix
  • 6 dl mjölk
  • 1 krm salt
  • 3 ägg
  • 1 msk smör
  • Instruktioner

    1. Blanda mjölmixen och saltet med 3dl mjölk till en klimpfri smet.
    2. Blanda ner resten av mjölken, ägget och det smälta smöret och blanda runt.
    3. Stek dom tills de får fin färg, med mycket smör då de annars lätt fastnar. Njut!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Födoämnesallergi
    Tyvärr blir fler och fler människor överkänsliga mot vissa ämnen och u...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben