Glutenfria spenat- och ostcrêpes

Serverar: 8 portioner

Fyllda pannkakor är alltid gott och uppskattat! Här fylls de med spenat, keso och ost.

Ingredienser

  • 3 dl mjölk
  • 1½ dl Maizena majsstärkelse
  • 3 ägg
  • ½ dl flytande smör
  • 2 msk smör
  • Fyllning
  • 100 g sköljd bladspenat
  • 2 dl keso
  • 3 dl riven lagrad ost
  • Topping
  • 1½ dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Vispa mjölk och majsstärkelse. Tillsätt ägg och flytande smör. Grädda crêpen i smör, var noga med att röra i smeten mellan varven.
    3. Fyll dem med sköljd bladspenat, keso och riven ost. Rulla samman och lägg i en ugnsform. Toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 10 minuter.

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben