Serverar: 1 portioner
Tid: 1 timme
Testade att göra om mitt recept på Gi-knäckebröd till glutenfritt och det blev lika gott!
Blanda allt och slå på vattnet. Bred ut smeten på ett bakplåtspapper på en plåt. Grädda i 150 grader i nedre delen av ugnen.
Detta gilade inte sonen, men dottern gjorde de.
Fantastiskt gott, behöver varken smör eller pålägg. Min hustru älskar brödet.
Hur länge ska det vara i ugnen? :)
Hänger på - hur lång tid i ugnen?
Hej. Det går väl lika bra med polenta (majsmjöl)? Det är ju också glutenfritt. Skall gräddas 80 minuter.
Gör nästan samma fast med majsmjöl och olivolja istället
Hej vänner! Ang tid i ugnen så beror det på hur tjockt/tunt man tryckt/smetat ut degen. I min ugn tar det ca 50-60 min. Jag brukar skåra/ruta brödet innan gräddning så är det lätt att bryta i fina bitar. Inga-Britt