Glutenfritt stenåldersbröd

Serverar: 1 portioner

Tid: 1 timme

Ett jätte gott, nyttigt, helt glutenfritt långpannebröd som håller sig fräscht länge

Ingredienser

  • 100 g pumpakärnor
  • 100 g solrosfrö
  • 100 g mandlar
  • 100 g valnötter
  • 100 g linfrö
  • 100 g sesamfrö
  • 100 g pinjenötter
  • 5 ägg
  • 1 dl olja
  • 2 msk salt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 160 grader. Blanda ägg, olja och salt. Rör ned nötter och fröer. Stjälp upp i brödform/långpanna. Grädda mitt i ugnen i 60 min. Låt brödet svalna ordentligt (ca 2tim). Håller sig fräscht ca 2-3 veckor.
    2. bon appetit!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 30 min
    8-9
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben