Gnocchi med bacon- och pinjeströssel

Serverar: 4 portioner

Gnocchi är italienska potatiskuddar, sanslöst gott. Har du inte provat - gör det!

Ingredienser

  • 2 förpackningar färsk gnocchi (à 500 g)
  • 2 vitlöksklyftor
  • 250 g champinjoner
  • 1 paket tärnat bacon (140 g)
  • 25 g pinjekärnor (ca ½ dl)
  • 2 påsar babyspenat (à 80 g)
  • Färskriven parmesanost
  • Flingsalt
  • Nymalen svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Tillaga gnocchin enl anvisning på paketet.
    2. Skala och finhacka vitlöken. Skär svampen i bitar.
    3. Knaper stek bacon i en stekpanna. Tillsätt vitlök, svamp och pinjekärnor. Låt fräsa ett par minuter.
    4. Vänd ner gnocchin och spenaten. Salta och peppra. Servera med parmesan och gärna en tomatsallad med lök. Det lilla extra blir det om man droppar över lite brynt smör.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben