God fisksås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En god fisksås.

Ingredienser

  • 1½ dl crème fraiche eller gräddfil
  • ½ dl majonnäs
  • 1 msk honungssenap
  • ½ litet syrligt äpple
  • 1 liten ättiksgurka
  • 2 msk finhackad gul lök
  • 2 msk hackad dill
  • 2 msk kapris
  • Salt
  • Nymald svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Rör samman crème fraiche, majonnäs och senap.
    2. Kärna ur och skär ett oskalat äpple i mycket små, fina tärningar. Skär gurkan likadant.
    3. Blanda ner äpple, gurka, lök, dill och kapris i såsen. Smaksätt med lite salt och peppar. Såsen kan köras i matberedare eller mixer om man vill ha den helt slät.
    4. Låt såsen stå en stund i kylen innan den serveras.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kycklingfilé med cashewnötter
    Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben