God romsås till lax.

Serverar: 5-6 portioner

Tid: 5 minuter

Underbar och enkel sås till "Lätta laxen".

Ingredienser

  • 5 dl gräddfil
  • 2 msk majonnäs
  • 1 burk Abbas Caviar röd stenbitsrom 80 g
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Lägg majonnäsen i den skål du tänker servera såsen i.
    2. Ta lite av gräddfilen och vispa ihop gräddfil och majonäs, för att unvika klumpar. Rör sedan i resten av gräddfilen. Klicka i den röda caviaren, rör om med en sked. Smaka av och salta lite vid behov.
    3. Den mår sedan bra av att stå kallt en stund innan servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    halan15 20 juli 2012

    Enkelt och gott. Ett + för att det går att göra den med laktosfri gräddfil!

    Relaterade Artiklar

    Lutfisken älskad eller hatad?!
    En del maträtter kan lämna en ganska oberörd, men så är det nog inte f...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben