Godaste fisksåsen

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Otroligt god och väldigt lättlagad.

Ingredienser

  • 6 dl creme fraiche
  • 3 dl grädde
  • 3 fiskbuljongtärningar
  • Rivet skal från 3 citroner
  • Saften från ½ citron
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Smula ner buljongtärningarna i en kastrull och häll i grädden. Rör om tills allt har löst sig och låt det precis koka upp. Ta av kastrullen från plattan.
    2. Blanda i creme fraichen, det rivna citronskalet och citronsaften.Tillsätt citronpeppar efter tycke och smak. Såsen ska vara kall och passar till allt från lax till fiskpinnar.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    mammis 30 juli 2008

    Mamma Mia !!!!!!!!!! Vilken sås Tack för ett väldigt gott recept Fem stjärnor

    mammuten80 14 november 2009

    ska det vara vispgrädde eller matlagningsgrädde, eller spelar det ingen roll?

    Relaterade Artiklar

    Kycklingfilé med cashewnötter
    Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben