Godiskakor
Försvinnande goda, smälter i munnen
Ingredienser
200 g mandel
5 dl florsocker
4 äggvitor
Smörkräm
100 g smör
2 äggulor
1 ½ tsk vaniljsocker
1 dl florsocker
Instruktioner
Skålla och mal mandeln. Blanda i florsockret. Vispa äggvitorna hårt och vänd ner dem.
Lägg teskedsvis av smeten på bakpapper och grädda dem ljusbruna på 175°.
Rör ihop smörkrämen och lägg den emellan två kakor.
Liknande recept
Godiskaka med kaffesmak
4.5
35 min
8-10
9
Godiskaka med kokos
4.8
40 min
4
Godiskakor
5
30 min
10-15
Mjuk godiskaka
4
Godiskakor med kokos och choklad
4
40
3
Cornflakeskakor
4.5
15 min
20-25
1
Mamma Mariannes kaka med Marianne kross
4
10
1
Marmelad droppar
4
24
1
Chokladgrottor
3
40
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!