Gös med bacon- och kaprissås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Enkelt men suveränt gott

Ingredienser

  • 1 kg byxad gösfilé
  • 1 paket bacon
  • 2 msk inlagd kapris
  • 3-4 dl grädde
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Salta gärna gösen ett par timmar innan tillagning så blir den fastare i köttet. Skär filéerna i portionsbitar innan tillagning
    2. Strimla bacon och knaperstek, tillsätt därefter kaprisen och mosa den lätt. Häll på grädden och låt såsen koka ihop så den blir krämig. Peppra såsen efter smak.
    3. Peppra gösen och stek den i en separat panna några minuter per sida så den nästan är färdig.
    4. Häll såsen över gösen och låt den puttra tills gösen är genomkokt.
    5. Servera gärna med kokt potatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben