Serverar: 4 portioner
En krämig sås med milda smaker passar perfekt till den goda gösen.
Krydda fisken med hälften av saltet och vänd i ströbröd. Stek i smör i en panna ca 2 min på varje sida. lägg i halverade tomater och dill i pannan. Krydda med resten av saltet. häll på grädden. Koka under lock ca 5 min. servera med kokt potatis och haricots verts.
Receptet är från Arla, så då laddar jag upp en bild åt dig därifrån.
Nähä, det verkade inte funka ;(
Den blev supergod, kryddade med lite vitpeppar också. Får min man en gös till på kroken, blir det till att laga rätten igen.
Jättegod! Fick godkännande både från min man och vår granne! Den lagar vi igen!
Jättegott blev det! Underbar dillsås, och gös är ju bara bland den goaste fisk som finns! Tack för receptet!
En en gång lika gott. Mycket uppskattat av gästerna också!
Är väldigt skeptisk till panerad fisk med sås och ännu värre i sås , "MEN" jag gav detta en chans och det gjorde jag inte för sista gången. Det var väldigt gott, jag lade också till vit-peppar.
OJ vilken fullpoängare. Så otroligt gott och enkelt. Kommer serveras fler ggr. Själv hade jag pressad potatis till eftersom jag älskar det. Längtar redan till nästa gång vi gör detta goda.
Så gott o smidigt.