Gräddfilssås

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 10 minuter

Jättegod till matjessill, andra fiskrätter eller till salladen.

Ingredienser

  • 3 dl gräddfil
  • 1 stor rödlök
  • 1 knippa gräslök
  • 2 msk stark söt senap
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Instruktioner

    Hacka rödlöken och gräslöken fint Spara lite hackad rödlök och gräslök till garnering. Blanda lökhacket och övriga ingredienser i en skål och rör ihop. Häll över i annan skål och garnera. Lök efter behag. Jag älskar lök och gör denna såsen riktigt "tjock" med lök. Vill man ha vitlök, pressa ner en klyfta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Mat av rester
    Man behöver inte göra en fet pyttipanna så fort det blir över mat från...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben