Gräddig chilipasta

Serverar: 4 portioner

Griskött är snabblagat kött till vardags. Köp färdigstrimlat eller strimla färsk skinka själv.

Ingredienser

  • 400 g pasta
  • 400 g färsk skinka
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 rödlökar
  • 1 msk smör
  • 2 1/2 dl mellangrädde
  • 1 msk kalvfond
  • 1 tsk sambal oelek
  • 2 tsk kinesisk soja
  • Ruccola, en bunt
  • Instruktioner

    1. Koka pastan. Skär köttet i strimlor.
    2. Skala och hacka vitlöken och skala och skiva rödlöken.
    3. Bryn köttet i smör i en het stekpanna. Lägg över i en gryta.
    4. Fräs vitlök och rödlök och lägg över i grytan.
    5. Tillsätt grädde, fond, sambal oelek och soja. Låt allt koka några minuter.
    6. Servera såsen med pastan och rucola.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben