Gräddig fläskfilé med lök och champinjoner

Serverar: 4 portioner

När du är riktigt hungrig, när du vill bjuda på något gott och enkelt, ja då passar min rätt.

Ingredienser

  • 500 g fläskfilé
  • 250 g färska champinjoner
  • 1 stor lök
  • 1 msk matfett
  • 2 msk fransk senap
  • 2 msk soja
  • 5 dl ädelfraiche
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Strimla fläskfiléen. Skär champinjoner i skivor. Stek köttet i matfett. Fräs lök och champinjoner.
    2. Tillsätt senap och soja. Häll i ädelfraichen. Salta och peppra. Låt puttra på svag värme ca 8 min.
    3. Severa till tagliatelle, klyftpotatis eller ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    LatinaMiia 25 januari 2009

    Super god!!

    LatinaMiia 25 januari 2009

    Ändrade lite och hade paprika & chili creme fraiche istället för ädelfraiche. Bjöd svärföräldrarna på middag idag och dom tyckte att det var hur gott som helst! :) Så tack för ett bra recept.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben