Gräddig renskavspanna

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

En smakrik renskavsgryta som snabbt blir en vardagsfavorit.

Ingredienser

  • 1 pkt fryst renskav
  • 1 hackad gul lök
  • 1 burk skivade champinjoner
  • 1 pkt mellangrädde
  • 1-2 msk kinesisk soja
  • 1 köttbuljongtärning
  • salt
  • svartpeppar
  • Instruktioner

    Fräs löken mjuk. Tillsätt de avrunna champinjonerna när löken börjar bli mjuk och fräs några minuter tillsammans. Lägg åt sidan. Skär renskaven i små strimlor/bitar medan köttblocket fortfarande är något fryst. Stek på hög värme och se till så att köttet delar sig ordentligt och blir ordentligt stekt.. Lägg i löken och champinjonerna. Peppra ordentligt. Häll i grädden, buljongtärningen och sojan. Börja med lite soja. Låt puttra några minuter. Smaka sedan av med ytterligare soja och salt tills ni fått den sälta som passar er, samt ev. mer svartpeppar. Servera med ris och klyftade tomater eller tomatsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben