Renskavspanna med messmör

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

snabbt å enkelt! bytte ut champinjonerna mot kantareller å det gjorde inte saken sämre!

Ingredienser

  • 3 dl Kelda klassisk gräddsås
  • 3 dl snabbris
  • 1 gul lök
  • 200 g champinjoner (eller kantareller)
  • Arla smör & rapsolja
  • 2 pkt renskav, à 240 g, tinade
  • 3-4 msk messmör
  • 1 msk fransk senap
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    Koka riset enligt anvisning på förpackningen. Skala och hacka löken. Skär svampen i kvartar. Stek lök och svamp i smör & rapsolja i en stor stekpanna, ca 3 minuter. Ta upp lök och svamp och lägg på en tallrik. Bryn renskaven i smör & rapsolja i stekpannan under omrörning. Lägg tillbaka lök och svamp i pannan. Häll på såsen och låt allt bli varmt under omrörning. Smaksätt med messmör, senap, salt och svartpeppar. Servera pannan med riset och gärna gröna ärter.

    Liknande recept

    4.3
    8-10
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben