Gräddig tofu med soltorkade tomater

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Jättegod och snabb rätt till pasta. Perfekt lunchlådemat! Kan varieras i oändlighet med dina favoritgrönsaker. Dessa är våra standardingredienser:

Ingredienser

  • 400 g hård tofu (finns billigt i asiatiska butiker)
  • 10 torra soltorkade tomater, hackade
  • 4 morötter, skalade och tunt skivade
  • 1 paprika i lagom stora bitar
  • 1 squash i lagom tunna skivor
  • Vitlök
  • Buljongpulver
  • Salt
  • Peppar
  • Timjan
  • Oregano
  • Soja- eller havregrädde
  • Instruktioner

    Samtidigt som du sätter igång pastavatten: fräs morötter och vitlök i lite olja. Tillsätt soltorkade tomater, grädde, buljonpulver, salt, peppar, timjan och oregano. Låt småkoka en liten stund, typ fem minuter. Tillsätt paprika och tofu och småkoka tills paprikan och morötterna börjar mjukna. Smaka av såsen och se till att det är ordentligt med salt. Tillsätt squash när det är cirka 2-3 minuter kvar av pastakoket.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben