Grahamsbullar- med tonfiskfyllning á la hamburgare

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Den här matiga mackan är en hel måltid. Servera som lunch, kvällsrätt eller ta med på utflykten.

Ingredienser

  • 4 rejäla grahamsbullar eller hamburgarbröd
  • Friséesallat
  • 2 tomater
  • 1/4 slanggurka
  • ½ rödlök
  • ½ knippa persilja
  • Tonfiskröra
  • 1 burk tonfisk i vatten
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl crème fraiche
  • ½ rödlök
  • 2 msk kapris
  • Salt
  • Malen vitpeppar
  • Instruktioner

    1. Tonfiskröra: Häll vattnet av tonfisken. Hacka halva löken. Blanda samman crème fraiche och majonnäs. Rör ner tonfisken, hackad kapris och hackad röd lök. Krydda med salt och peppar.
    2. Dela bröden på mitten. Skär tomaterna och gurkan i skivor. Strimla löken och plocka av persiljebladen.
    3. Lägg på sallatsblad, tomatskivor och gurkskivor. Lägg på tonfiskröran. Lägg på paprikaringar, röd lök i strimlor och persilja.
    4. Lägg på ovandelen av brödet

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben